Activiteiten

Om het doel te bewerkstelligen onderneemt de stichting natuurlijk een aantal activiteiten. In de maanden september tot en met mei wordt er op zaterdag getraind, van 09.00 uur tot 13.00 uur. De training wordt door een ervaren en gediplomeerde trainer gegeven op de binnenbanen van tennishal De Braken te Boxtel.
Mocht je interesse hebben om eens kennis te maken met deze sport en wil je daarom een keer meetrainen, dan is een mailtje voldoende om e.e.a. te regelen. Ook een sportrolstoel kan ter beschikking worden gesteld.
Naast de training worden er ook een aantal eendaags gezelligheidstoernooien georganiseerd.
In de maand januari beginnen we met een nieuwjaarstoernooi. Een gezellig onderling toernooi waar de rollers naast het spelen van een aantal wedstrijden, ook de gelegenheid hebben om elkaar nieuwjaar te wensen. In juni organiseren we een mix-dubbeltoernooi, waar gemengde rollerkoppels het tegen elkaar opnemen.  En meestal op de laatste zondag van september spelen we een integratietoernooi. Hier spelen rollers zij aan zij met een valide speler tegen een ander roller/loper koppel.
Het komt ook regelmatig voor dat we worden gevraagd door tennisverenigingen om een demonstratie of clinic te verzorgen.
Volg onze kalender voor de activiteiten die we organiseren. Mocht je over een van de activiteiten een vraag hebben, stuur ons dan even een mailtje.

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend